Våra tjänster

Nedanför kan du ta del av våra tjänster, har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. 

Totalentreprenad

Totalentreprenad är en entreprenadform där en och samma entreprenör är ansvarig för både projekteringen och produktionen av ett byggprojekt. Vi som entreprenör har ett ansvar för att byggprojektet uppfyller den funktion som du som kund har tänkt. Vi på Profixum genomför hela processen på rätt sätt, så att du som beställare får en färdig levererad byggtjänst.

För dig som kund innebär en totalentreprenad att du får en samordning av t.ex. utvändigt arbete på en fastighet, som fönster, fasad, tak, balkong, plåt m.m. Kommunikationen vid en totalentreprenad är viktig. Därför ligger det stor tyngd vid att du som kund och vi som entreprenör är överens om vad som skall utföras.

Plattsättning

Behöver du en professionell plattsättare som vet exakt hur vi kan optimera ditt byggprojekt? Profixum kan hjälpa dig med dig plattsättning. Du kanske vill kakla om i badrummet, i groventrén eller i köket? Vi har lång erfarenhet inom plattsättning och har även en känsla för färg och form.

När vi sätter kakel eller klinkers så krävs det en hel del underarbete. När man ska renovera badrummet är det viktigt att anlita rätt kompetens. Därför är det alltid bra att välja en byggfirma som är vana att jobba med plattsättningar.

Renovering

Går du i renoveringstankar? Sluta tänk och kontakta oss på Profixum, vi hjälper dig att förverkliga dina renoveringsdrömmar. Vi guidar dig igenom hela renoveringsprojektet från start till slut. Vi vill att du som kund ska glömma all oro och fundersamhet. För att kunna fokusera på de roliga aspekterna, som att välja design, färg och form som passar din bostad eller fastighet.

Du har alltid rätt till Rot-avdrag på alla våra tjänster, upp till 50 000:- per person. Kontakta oss, så förklarar vi mer samtidigt som du är ett steg närmare att förverkliga dina renoveringsideér.

Ny-, Om- och tillbyggnad

Är du intresserad av en nybyggnation, ombyggnation och tillbyggnad? Vi på Profixum hjälper dig med att ta dina idéer och göra dem till verklighet. Du kanske är redo för att renovera din altan, bygga nytt och fräscht badrum eller installera ett sprillans nytt kök? Profixum finns här för dig igenom alla byggprojekt.

Oavsett om du anlitar oss för en nybyggnation, ombyggnation eller tillbyggnation kan du som kund förbereda genom att planera hur du vill ha ditt byggprojekt utfört. På så sätt får vi en tydlig och klar bild framför oss hur vi ska utforma projektet på bästa sätt.

Badrum

Vill du renovera och göra om ditt badrum? Vi har konkurrenskraftiga priser och framför tydliga offerter utan överraskningar till dig som vill utföra en badrumsrenovering. När du väljer ett byggföretag för att renovera ditt badrum är det viktigt att du som kund väljer ett företag med professionell och kunnig personal inom våtrumsrenovering.

För att en badrumsrenovering ska bli allt som du önskar dig krävs rätt kunskaper, erfarenheter samt tillhörande försäkringar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter