Om oss

Profixum startades av två bröder och är ett familjeföretag från grunden. Vi växter lugnt och tryggt med en långsiktig vision och genom ett utförande som speglar hållbarhet i avseende till material, arbetskraft och relationer.

Vi värnar om dig som kund och vill att du ska känna dig trygg genom ditt samarbete med oss. Vi vill se att du som kund blir nöjd med våra tjänster och att vi tillsammans kan ingå i ett långvarigt samarbete. Därför är vi alltid väldigt noga med att hålla hög kvalitet på våra byggprojekt genom hela vår samarbete. 

Trygghet, omtanke och kvalitet

Några av våra ledord inom Profixum är trygghet, omtanke och kvalitet. Därför vill vi att du som kund ska känna dig helt säker med oss. Har du en idé som du vill förverkliga i ditt hus, lägenhet, trädgård eller liknande är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer tillsammans att kunna utveckla ett byggprojekt som blir optimalt för din vision och för våra byggkriterier. Vi har en lång erfarenhet för att kunna erbjuda våra kunder en bred kompetens inom byggbranschen. 

Skicka en offertförfrågan med dina önskemål och kriterier inför ditt byggprojekt. Så kommer vi kontakta dig angående din vision.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter